Over Vera Brouwer

Welkom op mijn website. Ik ben Vera en ik ben opgegroeid in het mooie Ede. Ede is enorm veranderd en gegroeid in de ruim 20 jaar dat ik hier werk in de makelaardij. Samen met mijn man en jongste dochter wonen wij op het kazerneterrein in Ede. Een woongebied met een rijke historie en dichtbij de natuur. Hier genieten wij dagelijks van de uitgestrekte bossen en natuur, de monumentale panden en de diversiteit aan woningbouw.

Ede breidt enorm uit, heeft een geweldige centrale ligging en krijgt steeds meer landelijke populariteit. In de makelaardij merk ik dat heel goed. Steeds meer kopers uit de regio UtrechtAmsterdamRotterdam maar ook uit het Noorden en Zuiden van Nederland, zijn in Ede en omgeving op zoek naar een woning.

In januari 2020 ben ik gestart met mijn eigen makelaarsdiensten en vanaf januari 2021 richt ik mij vooral op woningtaxaties. Het taxeren van woningen is een specialisme waaraan hoge eisen worden gesteld. Een taxatierapport is een belangrijk sluitstuk voor financieringsaanvragen en als woningeigenaar kom je ongetwijfeld minimaal een keer aanraking met een taxateur. Graag verzorg ik   snel en vakkundig je taxatierapport die voldoet aan alle eisen.

Ervaringen waar ik trots op ben:

Daarom kies je voor VERA

Vera is een gediplomeerd en gecertificeerd makelaar en taxateur en aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Vera draait al ruim 20 jaar mee in de Edese makelaarswereld en is in 2020 gestart met haar eigen makelaardij. Waarom kies je voor VERA ?

  • Eerlijk en transparant
  • Uitstekende kennis van  de regionale markt
  • Korte lijnen, direct contact met Vera
  • Uitgebreid netwerk
  • Hoge klanttevredenheid
  • Persoonlijk betrokken bij iedere taxatie, aankoop en verkoop
  • Bezichtigingen ook buiten kantooruren
  • Goede bereikbaarheid, ook buiten kantooruren

Persoonlijk contact vind ik belangrijk bij zowel aankoop van je toekomstige woning, verkoop van je woning of voor een taxatie van je (toekomstige) woning. Het gaat tenslotte om je woning, je thuis. Een vertrouwensrelatie is essentieel, zowel bij de aankoop, de verkoop als bij een taxatie. Om die reden hecht ik zoveel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en transparantie. Bij de verkoop en de aankoop gaan we tenslotte een langere samenwerking aan en daarbij is wederzijds vertrouwen belangrijk.

Aan een taxatierapport worden steeds hogere eisen gesteld. Ik voldoe aan die eisen en kan snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport voor je regelen. Voor zowel aankoop, verkoop als een taxatie kun je bij VERA terecht.

Scroll naar boven

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Heb je verhuisplannen of misschien is er een andere reden waarom je graag wil weten hoeveel je woning waard is in de huidige markt ? Laat je contactgegevens achter en vraag een gratis waardebepaling aan.